Alla inlägg under januari 2011

Av myrealworld - 31 januari 2011 22:16

Tumblr_lfw2dkun3q1qbbj0do1_500_large

Bild


Idag har inte varit en okej dag för fröken Oskooei.

Jag vaknade (blev väckt) och var så otroligt trött. Undrade då hur jag skulle klara denna dag. Huvudet har varit mer disträ än vanligt och tankarna har varit inpackade i ett hölje av jag-vet-inte-vad!

Har inte gjort annat än att muttra och vilja lägga in mig på sömnklinik.


Nu sitter jag här och känner mig rätt nöjd. Jag och lillpysen fick lite mystid ute i solen. En promenad med tågskådning, snöpulsning, lek och en obligatorisk tur på tvärbanan på schemat. Mitt älskade underbarn som får mitt hjärta att växa till oanade proportioner. Du är fantastisk och det finns inte ord för hur glad jag är över att få äran att dela livet med dig och se allt det du ser.

Min lilla finis pratar ju massor nu och det får vi så mkt cred för. Han sätter ihop både 3-ords och 4-ords meningar. OCH jag bara älskar att han kommunicerar med oss. Han är så otroligt klok och förstående.

Han har börjat smeka mig på huvudet och krama mig när han vill ngt och jag blir lika förundrad över hur denna unge kan vara så fylld av kärlek.


Helgen är över och det råder blandade känslor över att lillsyrran har flyttat.

Vem vill inte ha sin bästa vän i ett av lghetens rum?


Nu dags för sängen och för en date med Mr Blund



Av myrealworld - 27 januari 2011 23:33

Säger inget så har jag inget sagt meeen...




bild


bild


Fiint är det tycker jag!

Av myrealworld - 27 januari 2011 21:41


      


Bilder: privat


Idag fick jag ett klarbesked om min hälsa. Skönt och bekräftande! Tacka vet jag sympatiska människor som har valt rätt yrke.

Annars har dagen varit mysig, soffhäng och fika med mina älskade två.

Vad vore livet utan dem?! Trots motgångar vet jag i hjärtat att jag har valt rätt...

min syster undrar mycket om hur jag och Mr mr träffades vilket får mig att minnas hur det var då...för snart tio år sen.

Härligt och eviga minnen som man behöver erinra sig om ibland...


Imorgon kommer mam och pappa, underbart!

på lördag gör vi stan...eller jag hänger på när de yngre gör stan! Som den visa senioren jag är bör jag finnas som vägledning och gott omdöme!!!!


peace


  

Av myrealworld - 26 januari 2011 21:38

Party...


Av myrealworld - 26 januari 2011 21:34


She did It again! Starka ord och grym innebörd.

Tvecka aldrig på vad du är min älskade Tarli

Av myrealworld - 26 januari 2011 15:11

   Idag skulle min andra fågel tatueras in men eftersom jag kände mig lite krasslig ville jag inte utsätta kroppen för ännu mer påfrestning så jag sköt upp tiden.

Svalan står för "free spriti" och tur. Sounds good to me fast jag egentligen bara tyckte de var fina, oldschool och att jag behövde lite vingar på axlarna när annat vill trycka ner en.


Istället har jag bara tagit det lugnt och softat. Sov lite mer efter att liten åkte till dagis. Därefter mys i soffan men kokostoppar och te.

Åh va jag njuter av tiden och det lugna.


Trivs massor här i sjöstaden men kan tycka att folk är bra märkliga som grannar.

Vi fick vår vagn snodd och när den hittades av husvärden i garaget var den helt sönder då ngra antagligen skjutsat runt varandra i den....Tack för den, vagnen inhandlades i december och var därmed helt ny men idag är den sönder och helt förstörd.

Grannar rastar sina/sin hund på innegården så det ligger hundbajs överallt.

Det kastas skräp i trappuppgången och högljudda fejder hörs genom väggarna.

Nice!!!


vad gör man?!




Av myrealworld - 23 januari 2011 20:09

...ngnstans! Är så trött på all onödig skit jag både får äta och utstå. Visst kan livet i perioder vara mer eller mindre roligt men att konstant får känslan av att man trycks ner i skosulan är rätt trist och omotiverande. Just nu får man aldrig ett tack för bra saker man gör utan så fort minst snedsteg tas sätts skammens spotlights på mig och mina tillkortakommanden. Konstruktivt??? ICKE!Frustrerande, opeppande och ytterst skuldbeläggande. Som om denne själv var perfektion personifierad...blir ett nej på även påstående! Borde man inte alltid börja med sig själv och förhålla sig sympatisk mot andra människors fel och brister då varje människa själv sitter på en hel drös med sådana själv????!!! Tack för att du slukade min glädje, längtan, lust och energi och omvandlade den till ngt som förgör allt. Allt.

Av myrealworld - 20 januari 2011 20:26


Tumblr_lfc1n1nvzn1qfwnkvo1_400_large

Bild


Jahapp...idag var en söt och behaglig dag som nu snart har passerat.

Min lilla älskling har börjat hosta igen och jag väntar mig det värsta. Det vill säga 10 dagar av förkyldning, följd av tre veckors sjukdom för antingen mig eller Mr M eller båda. Jag förstår inte varifrån denna hosta kommer och om det är ngt som många dras med.

Hur som helst går ju vårt kid på pulmicort dagligen och jag bestämde mig för att öka på dosen och se om han blir bättre...

Annars hann jag med ett skönt träningspass; 40 min intervaller på löpbandet och därefter armar! Just like paradise.

Sen åkte jag hem och mellanlandade i soffan för att därefter bege mig till Ulrikedals slottscafé tillsammans med min Mr. Så mysigt och mycket god vegetarisk buffé... Varmt rekomenderat!


Nu efter en fika på Díeselverkstan tillsammans med lillpysen har vi äntligen landat (ätit, badat, lagt pyret och ska hoppa i myskläderna) och ska äta lite flingor och kolla på film.

Har även pressat färska frukter till en tropisk och mkt hälsosam juice som skall intas här på kvällskvisten.


Tänkte att ni skulle lyssna på en grym låt men jag kunde inte ladda upp den här så jag länkar istället till; Bentan -När ses vi igen


Ta hand om er



Presentation


Somewhere in between myself and I you will find Me.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards