Alla inlägg under mars 2012

Av myrealworld - 24 mars 2012 23:40

Vaknade med ett ryck i morse. Alldeles för tidigt men smärtsamt vaken. Insåg att drömmen jag flydde ifrån påminde mkt om ett liv för länge sen. Ett tidigt skede i livet då kärleken slog till för allra första gången. För ung för att förstå men inte en dag för gammal för att känna. Kan ff minns hur förälskelsen fyllde min kropp och gjorde allt annat svårt att begripa. Hur viktigt det var att få andas samma lift som människan som hade greppet om mitt unga hjärta. Så i morse vaknade jag av en dröm där vi båda var närvarande. Dock inte som ett tonårspar utan som ett par som splittrats. Ngt tvingade mig att vakna och så fort jag slog upp ögonen kände jag mig känslomässigt dränerad. Som om vårt kapitel busstorget slut, trots att det nu hat passerat tolv år. Jag försökte minnas hur vi bröt upp och hur vi pratade men det var för sorgligt. Jag var så tagen av att ff kunna känna den smärta jag kände när jag var 18 och känslomässigt död pga att episoden med den första kärleken var över. Jag önskar jag kunde intala mig då om hur bra livet kommer bli. Hur jag inte ska lida i ett år eftersom framtiden är ljus trots att minnet kommer vara kvar och ärret synligt i mitt tonårs hjärta. Väldigt konstigt och ngt omvälvande. Antar att det blir så här när man är beredd att öppna portarna till sitt känsloliv.

Av myrealworld - 22 mars 2012 23:04

Ja vilket härlig dag.

Först mys med två sjuka killar... de orkade med två timmar på stan innan det var dags att återvända hem för vila.

Pyret storknade inne på Phonehouse redan.

Sen var det äntligen dags att träffa Malin. Som jag har längtat och äntligen fick vi till det.

Fika på Waynes och hur mycket som helst att prata om. Tiden flög förbi men nästa gång plussar vi till vin på det hela och extra mycket tid.

Ja, en starkare klokare och mer fantastisk människa får man leta efter! Tack för idag vännen min.


Imorgon ska vi hänga lite innan det är tid att dra oss hemåt storstan.

Där väntar svärisarna och en helg fylld av festligeheter. Tur att mami ska med hem så jag får extra tid med henne också.


Dessa vill jag ha! de är gudomliga, sitter skönt på foten (vilket inte är vanligt för en sko av denna form) och är väldans gulliga. Jag slår till imorgon om jag hittar ett nytt par i min strl. De är från Vagabond och kostar 800 riksdaler.


nattinatt

Av myrealworld - 21 mars 2012 18:58

Papi är snorig och förkyld och då vet lilla jag vad som väntar oss.

Jihoo... Imorgon kommer halsen värka och näsan rinna. 

Som jag har längtat!


Det här tänkte jag teckna på Tele2, gör det ni med kära vänner. Tycker det är billigt!

350 kr i månaden och fri smartphone :)


Nu ska vi äta mamis goda mat!! Estamboli polo, min absoluta favoritmat! Med sallad, yoghurt, färsk lök och gärna yoghurt dryck men vi hoppar den idag.


bild


Har shoppat ett par skitsnygga short från Gina idag. Så sköna vilket är ett jäkla plus då man slipper lida för att plagget inte riktigt sitter som det ska. De heter Cornelia Highwaist shorts.

  

Blev lite kär i dessa urläckra byxor, har inte köpt dem men vad tycker ni?? Jag ser: en varm sommarkväll på Medis med ett glas rött i handen.



Sedan ett par skor, som jag kanske köper imorgon....

När intar vi medis mina vänner????


Av myrealworld - 21 mars 2012 13:41

Idag vaknade jag kl sju och kunde inte somna om. Pyret däremot sov till åtta. Hatar att vara jetlaged... Vi fick i oss frulle och gav oss ut i solen. Neo trampade i hundbajs rätt omgående och jag fick panik. ÄCKLIGT!!!!!! Dessutom har pyret en benägenhet just nu att kalla på mig varannan minut. Hej kom och hjälp mig

Av myrealworld - 19 mars 2012 11:24

Hej alla fina vänner,


Hur mår ni? Vad gör ni?

Själv är jag i ett vakuum och vet inte riktigt var jag ska börja...

Lämnade pyret på dagis idag och det sved i mitt hjärta. Kan jag inte få ha honom jämt?!

Visst kommer den dagen då både han och jag tycker det är skönt med en paus men det är en konstig omställning att lämna bort honom i sex timmar till främmande människor...

Ska sluta vara blödig! vi ska ju ändå till falun imorgon och då är det han och jag hela onsdagen.


Annars vet jag inte var på to do listan jag ska börja...äsch jag äter lite lunch och sparar det gödiga till en annan dag.

Ha en skön dag allihopa


Av myrealworld - 19 mars 2012 11:20

Av myrealworld - 18 mars 2012 22:42

Är är jag! Vi har kommit hem och det är ju kul. Nä men ärligt talat så är det okej, speciellt när man får träffa sin älskade och efterlängtade vänner. Idag fick jag träffa min fina Lisis!! Som jag har längtat, det fanns massor att prata om och ögonen fuktades både av glädje, sorg och gapskratt. Hon är bäst! Tänker mkt på en annan kär vän. Vad säger man när orden inte räcker till? När hjärtat sörjer och man förblir maktlös inför livets bestämmelser? Jag finns här, bara så du vet!!

Av myrealworld - 14 mars 2012 17:24

Ja mina vänner, imorgon är det näst sista dagen. På fredag kl 19 thai-time börjar vår hemresa. Jag känner mig vemodig inför detta. Har aldrig mått så bra som nu och aldrig trivts så mkt. Samtidigt saknar jag er där hemma. Jag ser fram emot att träffa mins älskade vänner och mina underbara föräldrar. Sen skulle jag vilja tvätta mina kläder och packa min väska, stoppa ner er där och resa tillbaka hit. Är det okej med er? På lördag morgon är jag hemma igen, vad gör man i Sthlm nuförtiden?

Presentation


Somewhere in between myself and I you will find Me.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards