Alla inlägg under augusti 2011

Av myrealworld - 19 augusti 2011 09:57

Jahapp...

Maximalt uttråkad igen.

Tänkte bara skicka en dagens:


Livet är underbart på  många sätt och på andra sätt suger det regält.

Tur att jag har en liten som ger mig syre.

Hans närhet och vishet chockar mig med kärlek var eviga stund.

Tanken på den lilla människan jag har skapat får mig att springa snabbare, hoppa högre och leva ännu mer.


Han är vad drömmar är gjorda utav.



Nu ska jag återgå till arbete och sånt.

Idag är det fredag och jag ser framemot kvällen med de bästa kvinnorna omkring mig. Jag är säker!



Bild

Tumblr_lq5opv90gn1qhay96o1_400_large

Bild

Tumblr_lq3vi75pxl1qmhw3ho1_500_large


Av myrealworld - 18 augusti 2011 13:11

Detta är inget för känsliga läsare så titta bort eller klicka vidare till ngn heminredningsblogg.Blir så inihelvette förbannad. På att få vara ngns dörrmatta och tristessboxboll. Känner att jag vänder mig ut och in för att få detta att överleva och allt man får tillbaka är en vass tunga! Jah.... På frågan om vi ska hitta på ngt får jag ett spydigt svar med en nedlåtande ton. Jag tänker såhär; jag skiter i vilket. Jag slutar hålla på. Jag önskar inget oönskat. Inte konstigt man drar sig för umgänge. Skulle vara skönt att slippa denna sega fradgan ett litet tag!

Av myrealworld - 17 augusti 2011 08:34

Vilken enorm skillnad på mående när man fått sova ut och när solen behagar att värma oss! Jag känner mig lycklig, sprallig och full av energi. Idag blir det en vilodag när det gäller träningen och istället ska jag till söder och kolla på Kias utställning på galleri Greger. Ska ta med mig älskade lilla barnet också. Sen bär det av hemåt för att tillaga en god middag för hungriga magar. På kvällen blir det sedan mysfika med fru Karlsson :) Ska bli härligt att ses och babbla lite om stort och smått. Vi har även lite att planera så hösten blir kul! Nu ska fröken jobba, ciao

Av myrealworld - 15 augusti 2011 20:36

Om hösten är här kan vi lika gärna mysa till denna vackra stämma!


Av myrealworld - 15 augusti 2011 20:24

Oj vilken slitsam måndag. På alla sätt!

Vet inte var denna trötthet kommer ifrån men den har nu slagit mig hårt i ansiktet.

Jag kan inte avgöra om det är årstidsskiftet, eller vetskapen om hur långt det är kvar till vi får se solen, eller arbetet eller bara så som livet är.

Hur som helst känner jag mig mör av detta och allt jag vill är bara att få ligga ner och sova. Dock vill inte livet detsamma...

Rutiner, lek, jobb, träning, kärlek och vänner... allt det ska rymmas så sova får man väl göra på natten?! om ens det.


För övrigt tycker jag att livet är en fest just nu. Dagarna rinner på och vi smider våra planer. Jag väntar på besked och framtiden känns ljus.

Helgerna är uppbokade på massa kul och det känns som att denna höst kommer bli härlig och full av kärlek.

I LoVe iT!


Nu ska vi titta klart på Rango och sen krascha i säng! jag menar bokstavligt talat krascha då mina ben är som stela tjocka pinnar.

Go kväll!


Bild

Flying Service



Av myrealworld - 15 augusti 2011 10:33

Tristessen är min värsta fiende. Brist på saker att göra, uppgifter att utföra är som ett strypgrepp runt min strupe! Ögonlocken känns tunga och min motivation till att hålla dem uppe tryter. Utanför mitt fönster möts jag inte direkt av ngt uppiggande utan av höstmörker och kyliga vindar. Idag känns som en lång dag! Jag ser fram emot att ta mig hem, att hämta lillpysen och mysa med tända ljus! Får bli en sen träning idag, hinner inte nu på dagen. Ska köra ben idag, lär behöva stretcha ut dessa stockar. Om hösten nu är här gäller det att köra igång med träningen på allvar, JaaaSo long For now

Av myrealworld - 14 augusti 2011 19:52

Gårdagens utmaning antogs och jag tog mig runt på 54 min. Det var dock enligt min runkeeper app så jag måste kolla upp vilken tid jag fick enligt chipet. Hur kul som helst, härlig stämning och en otrolig känsla att springa tillsammans men massa andra människor. Efter detta party drog vi till Berns med finaste och underabara anna som även var mitt stöd under loppet. Tack för att du var där! Jag och syster blev inte långvariga men stannade till på söder för att ta avsked av systers ledare.

Detta har resulterat i alldeles för få timmars sömn och en utklassning av kroppen sent på kvällen. Jag är så trött och kroppens utmattningnivå ska vi inte tala om. Nu väntar en arbetsvecka och massa träning. Jag är nöjd och lycklig.

Presentation


Somewhere in between myself and I you will find Me.

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards